Ideile muzicale îmi invadează mintea și mă răscolesc ca și bătaia din aripi a fluturilor și tot ceea ce am de făcut este să întind mână și să incerc să îi prind." Charles Gounod

       Trupa noastra a luat fiinta in anul 2002. Avand o bogata experienta de prestari atat in tara, in diferite restaurante, hoteluri, petreceri, cat si in afara tarii pe vase de croaziera, formatia noastra poate satisface cele mai pretentioase gusturi muzicale. Contactati-ne si nu veti regreta! 

Costel Apostol 

Absolvent al Școlii Populare de Artă din Constanța secția pian și orgă, Costel este partea stabilă și practică a formației. Are o bogată experiență de prestații în afara țării, pe vapoare de croazieră în SUA, din care 2 ani alături de solista formației, Dana.

 

 Dana Nicolae

Solista formației, absolventă a Liceului de Arte "Hariclea Hartulary Darclee" din Brăila profil muzică, studii teoretice și a Școlii Populare de Artă, secția canto muzică ușoară, deține un bogat repertoriu de melodii de muzică ușoară internațională și românească, cât și de muzică populară si sa nu uitam  de muzica greceasca atat de apreciata ...

 

Nicu Constantin

Instrumentist si interpret de o mare valoare in zona Dobrogei si nu numai, Nicu este cel care completeaza formatia noastra. Muzica usoara, muzica populara din toate zonele tarii, cat si muzica turceasca sunt genurile muzicale care il definesc.

 

 În concluzie, indiferent de genul de muzica pe care il cautati, formația noastră vă poate garanta o seară minunată.  Suntem disponibili atât pentru nunți, botezuri, aniversări, petreceri private oferindu-vă muzică de cea mai bună calitate dintr-un repertoriu divers și bogat raportat la cerințele dumneavoastră.

 

Petreceți împreună cu noi într-o armonie perfectă pentru o seară de neuitat! 

Make a Free Website with Yola.